I le sosaiete i aso nei, o le fale faʻatau fale o loʻo televave le tuputupu aʻe, ma o le atinaʻeina o le masini faʻamaufaʻailoga e fai si tuai nai lo le atinaʻeina o fanua.Talu ai ona o le manaʻoga mo meafaigaluega i faleoloa faʻatau e le maualalo ifo nai lo le fale faʻatau, o lona saoasaoa o le atinaʻe e matua mautu i le maketi.
Fa'aali Fa'amatalaga (17)

E tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei, i le feagai ai ma tauvaga mataʻutia o maketi, pe afai o faʻafitauli o loʻo i ai i totonu o le alamanuia masini faʻamaufaʻailoga e iloa ma foia lelei ma lelei, o le a faʻaauau pea le alualu i luma o pisinisi ma e mafai ona faʻaauau pea le tuputupu aʻe o le kamupani.O lenei mea o le a faʻaosoina ai foi le atinaʻeina o pisinisi faʻapitoa, e pei lava o le atinaʻeina o masini faʻamaufaʻailoga alumini ma e mafai ona faʻamaufaʻailogaina masini, o le a faia foi se vaega faapitoa i le atinaʻe.

Ina ua mavae ni nai tausaga o le atinaʻe, o le masini faʻamaufaʻailoga, i le avea ai ma sui tele i le maketi masini, na amata lemu le agai i luma ma le faʻaauau pea o le tamaoaiga o oloa.I le maketi, ona o le faʻatinoga faʻapitoa ma tekinolosi faʻaogaina o le masini faʻamaufaʻailoga, o loʻo i ai le tele o tagata gaosi oloa e manaʻomia tele, o lea o le saoasaoa o le atinaʻe i le maketi e sili atu le vave nai lo isi masini masini.O le maketi o loʻo faʻagasolo malie le auala mo atinaʻe i le lumanaʻi.

Fa'aeteetega

Pe a faʻaaogaina meafaigaluega faʻainisinia, o loʻo ia te ia se gaioiga faʻapitoa e manaʻomia ai tagata e faʻagaioia i lea laasaga ma lea laasaga, faʻapea foʻi ma puipuiga o meafaigaluega ma faiga faʻaleleia e tatau ona gauai i ai pe a uma ona faʻaoga, ma e tutusa lava mo masini faʻamaufaʻailoga, e manaʻomia uma ona tausisia. o nisi tulafono e oʻo mai mo le faʻaogaina, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le masini faʻamaufaʻailoga.
Fa'aali Fa'amatalaga (15)

Muamua lava, pe a faʻaaogaina le masini faʻamaufaʻailoga, pe a ou iloa o loʻo i ai le palapala pipii i luga o le poloka faʻamafanafana ma palapala i luga o le nofoaga faʻamaufaʻailoga, e tatau ona taofi le gaioiga o le masini e aveese ai le palapala, ma le vevela o le faʻamaufaʻailoga ato meaai. masini masini e maualuga tele.Aua ne'i pa'i sa'o ou lima i oloa na gaoia.

Lona lua, pe a faʻapipiʻi le vevela o le ata, e tatau ona faʻasolosolo malie le vevela seia oʻo i le vevela o le faʻamaufaʻailogaina o le ata (faʻamaufaʻailoga vevela) e talafeagai, ae le mafai ona fetuunai le vevela mai le maualuga i le maualalo, a leai o le uaea vevela o le a faigofie ona mu, ma le mea fa'avevela eletise ma le kelu fa'amalosi.
Fa'aali Fa'amatalaga (18)

Lona tolu, pe a le faʻamaufaʻailogaina le oloa, o le faʻaogaina o meafaigaluega e matua faʻasaina.A matou le faʻaogaina meafaigaluega mo se taimi umi, e tatau ona tapunia le faʻaogaina o le masini i le taimi e aloese ai mai le faʻaumatia o punaoa meafaigaluega.A o galue le masini faʻamaufaʻailoga, aua neʻi tuʻu ou lima i luga o le ie vevela maualuga e maualuga tele, ina ia le afaina ai.

Lona fa, pe a le faʻaaogaina le masini faʻamaufaʻailoga meaʻai mo se taimi umi, e tatau ona faʻamamaina e le aunoa, ma e le tatau ona faʻaleagaina le pefu i luga o meafaigaluega.

Aotele

O mea ia e tatau ona va'aia i le taimi o le fa'aogaina o masini.Faʻaoga meafaigaluega e tusa ai ma auala o loʻo i luga, e le gata ina faʻaumiina le ola tautua o masini faʻamaufaʻailoga, ae faʻasaoina foi le gaosiga o tau i luga o meafaigaluega.


Taimi meli: Aukuso-23-2022